Wurttembergwijnen.nl

Retail

Wilt u als restaurateur uw gasten eens verrassen met een echt nieuwe wijn, dan kom ik graag een keer naar u toe! Een betaalbare “doordrinker” voor het terras, of juist een mooie begeleider van één of meer gerechten van uw menukaart; ik denk graag met u mee, ook als het gaat om exclusiviteit van een door u uitgekozen wijn in uw verzorgingsgebied.

Een Riesling bij kabeljauw, een droge Silvaner bij asperges, een Spätburgunder Rosé bij zalm of een rijpe Lemberger bij wild; wijn en spijs kunnen zo mooi hand in hand gaan.

Duitse wijn van goede kwaliteit wordt steeds meer gewaardeerd door de Nederlandse wijndrinker (Slijtersvakblad, 7 mei 2013). Bij het jaarlijks terugkerende event Riesling & Co neemt de belangstelling en waardering van Duitse wijn toe. “Wat een aanbod en wat een kwaliteit” en “Wat een leuke beurs en wat een hoog niveau van wijnen. Echt een plek waar je als inkoper, importeur of winkel aanwezig moet zijn.” Wilt u kennismaken met een nog onbekend gebied met verrassende wijnen, ik maak graag een afspraak om u deze wijnen uit Württemberg te leren kennen, een e-mail is voldoende. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande formulier. Ik zal dan z.s.m. contact met u opnemen.

Laat ons contact met u opnemen